Το “Helmos Ski Touring Classic” είναι μια συνάντηση των φίλων ορειβατικού Ski που λαμβάνει χώρα στο μυθικό βουνό του Χελμού, στα Καλάβρυτα. Στόχος του συγκεκριμένου event είναι να ενώσει όλους τους λάτρεις του ορειβατικού Ski στη χώρα και να τους φέρει σε επαφή με τις μαγικές διαδρομές που κρύβει το βουνό μας. Παράλληλα φιλοδοξούμε ο κόσμος να γνωρίσει περισσότερα πράγματα γύρω από το νέο trend της εποχής που λέγεται ορειβατικό ski, να ανακαλύψει την κρυμμένη ομορφιά του Χελμού, να διασκεδάσει και να συναντήσει φίλους και γνωστούς του χώρου.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Helmos Ski Touring Classic:

  • Οι εγγραφές πραγματοποιούνται συμπληρώνοντας τη φόρμα πατόντας το παρακάτω κουμπί. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 6946339526 ή να μας στείλετε ένα email με τα στοιχεία σας στο [email protected]
  • Οι εγγραφές των συμμετεχόντων είναι δεσμευτικές και μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και τις 20/2.
  • Οι διαδρομές που θα γίνουν θα ανακοινωθούν την εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του event. Ρόλο στην επιλογή θα παίξουν οι καιρικές συνθήκες, η χιονοκάλυψη του Βουνού αλλά και το επίπεδο των συμμετεχόντων. Ο αριθμός των διαδρομών θα είναι 2. Μια για πιο αρχάριους Χιονοδρόμους ορειβατικού Ski και μια για πιο έμπειρους.
  • Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει τον δικό του εξοπλισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 6946339526.
  • Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο event είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Μετά το τέλος του event θα δοθούν στους διαγωνιζόμενους αναμνηστικά και δώρα από τις εταιρείες που χορηγούν τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
  • Την ημέρα της διεξαγωγής το σημείο συνάντησης αλλά και η γραμματεία του διαγωνισμού θα βρίσκεται στη βάση του κέντρου και συγκεκριμένα στα γραφεία της Σχολής RTM Helmos.